Nieuws


Nieuw officieel Instagram account van Capitals Leeuwarden

14 september 2018

Sinds 13 september heeft Capitals Leeuwarden een volledig nieuw OFFICEEL Instagram account. Klik hier voor de link. Het account wordt beheerd door twee van onze jeugdleden en het zou geweldig zijn als er zoveel mogelijk mensen dit account gaan volgen. Hou in de gaten en laat het graag iedereen weten die ijshockeyfan is!  


Start Capitals Plus stroom

11 september 2018

Maandag 17 september start de Capitals PLUS training weer vanaf 17:00 uur. Tijdens de training (75 minuten) die wordt geleid door Jildert en Andries kunnen geselecteerde spelers aan de slag in het verder verbeteren van hun skills. Graag zien we alle deelnemers van het vorige seizoen weer terug op het ijs aanstaande maandag. Geinteresseerde leden

Lees meer…


Oefenwedstrijd Capitals 1 – GIJS 1

5 september 2018

Op zaterdag 22 september strijden Capitals 1 en GIJS Groningen 1 voor de eer in een oefenwedstrijd aan de vooravond van het officiële ijshockeyseizoen in de eerste divisie. Kom de Capitals aanmoedigen en geniet van een geweldige avond ijshockey in de 11Stedenhal Leeuwarden! Warming up: 19:30 uur / aanvang wedstrijd: 20:00 uur. GRATIS ENTREE!  

Lees meer…sponsorensponsoren