Hoofdsponsor nieuws

7 oktober 2018

Vanaf het moment dat de eerste sponsorvlag, jaren geleden, tegen de achterwand van de oude ijshal hing zijn Capitals Leeuwarden en OrangeGas aan elkaar verbonden. Dankzij de continue ondersteuning van OrangeGas hebben we jaarlijks op diverse vlakken kunnen investeren in de opbouw van onze club en heeft onze jeugd daarvan kunnen profiteren. Zo herkennen Capitals spelers en fans inmiddels de logo’s van OrangeGas op onze wedstrijdshirts en langs de boarding en dragen onze teams met trots de blauwe warm-up tenues die dankzij OrangeGas mogelijk zijn gemaakt.

We zijn ontzettend verheugd te kunnen melden dat we een volgende stap hebben gezet in de samenwerking tussen Capitals Leeuwarden en OrangeGas. Deze ontwikkeling uit zich in eerste instantie in de naamgeving van ons eerste team dat zich vanaf vandaag “OrangeGas CAPITALS LEEUWARDEN 1 kan gaan noemen. Naast een nieuwe naam zal dit team op korte termijn gaan beschikken over een nieuw wedstrijdshirt die OrangeGas als hoofdsponsor prominenter zal gaan presenteren en alle shirtsponsors een zo optimaal mogelijke plaats geeft.

Op dit moment bespreken we verschillende initiatieven die de samenwerking tussen club en sponsor de komende jaren verder gestalte gaan geven. Hierover informeren we iedereen zo snel mogelijk.

Namens spelers, commissies, vrijwilligers en supporters danken we het team van OrangeGas en alle shirtsponsors hartelijk voor het vertrouwen in IJCCL Capitals Leeuwarden.

 

Bestuur IJCCL Capitals Leeuwarden

sponsorensponsoren