Algemene Informatie

Voor de ouders

Als uw zoon of dochter geïnteresseerd is in ijshockey kan hij / zij zich aanmelden voor de ijshockeyschool van IJCCL Capitals. Wanneer er na enkele proeftrainingen enthousiasme genoeg is om door te gaan met ijshockey moet u als ouder met een aantal zaken rekening houden. Kijk daarom vooral ook even onder de link IJSHOCKEYSCHOOL.

Seizoen

Het ijshockeyseizoen in 2015-2016 loopt van 29 september tot eind april. Er is een mogelijkheid dat er zomers ook op ijs getraind kan worden mits voldoende animo. Via de site informeren we de leden en ouders daarvan tijdig.

Tijdens de zomermaanden worden er trainingen gegeven die zich voornamelijk richten op conditie en sticktechniek. Tijdens deze trainingen worden ook partijtjes gespeeld. De zomertraing start een aantal weken na het ijshockeyseizoen en loopt tot aan de opening van de ijsbaan. Tijdens de (school) zomervakantie zijn er geen trainingen.
De kosten voor de zomertraining zijn: € 35,00 (tweede kind € 25,00 en derde kind gratis).

Trainingstijden

IJshockeyschool

U8 / U10

U12

U14 / U17

Competitie

Bij deelname aan de competitie van de Nederlandse IJshockey Bond wordt gespeeld tegen clubs uit heel Nederland. In goed onderling overleg wordt vervoer geregeld richting de verschillende ijshallen in Nederland. De wedstrijden kunnen zowel op zaterdag als op zondag plaatsvinden.

Contributie

Contributie per team (vast maandbedrag):

U8 € 35,50
   
U10 € 35,50
   
U12 € 47,50
   
U14 € 49,50
   
U16 € 49,50
   
C1 € 47,50
 
Gedragscode

Via deze link vindt u de gedragscode van IJCCL Capitals Leeuwarden.